Kenkäkingin Second Hand ei ole ainakaan ihan perinteinen kirpputori. 

Kenkäkingin käytetyn tavaran valikoima on aina uniikkia, huolella ja vaivoja säästämättä valikoitua, tarkastettua ja huollettua. Myytyjä tuotteita tullaan myös jatkossa huoltamaan normaalia edullisemmin Kenkäkingin käskyjen mukaisesti. Tämä lupaus on helppo antaa, koska Kenkäkingin suutari kokemuksensa perusteella uskoo, ettei niihin kovin paljoa korjattavaa edes tule. Toisin on esimerkiksi monessa marketin hyllyssä uutena myytävässä tuotteessa. 

Second Handin jatkuvasti elävä valikoima on laukku-, kenkä- ja takkipitoinen. Täällä laatu korvaa määrän. Suurella todennäköisyydellä saatat löytää täältä ainakin Boot Factoryn, Camel Bootsin, Sendran, Dr Martensin ja Marimekon hyväkuntoista kamaa. Myös yllätyksiä pyritään tarjoamaan. Suutari pitää itse rockista ja nahasta, joten ei varmaan mikään ihme jos se jossain määrin näkyy tarjonnassa. 


Meillä on Dickiesin uusien ajattomien ja klassisten vaatteiden ja asusteiden edustus.

Dickieshän perustettiin Texasissa vuonna 1922 ja se valmisti kovaa kulutusta kestäviä työvaatteita ihmisille jotka eivät arkaile liata käsiään. Tekee se sitä edelleenkin, mutta nyttemmin siitä on tullut myös suosittu streetwear -brändi - kysykää vaikka muusikoilta, skeittareilta, "äijiltä" jne. Ja ovat monet leiditkin löytäneet Dickiesin laajasta mallistosta mieluisaa päällepantavaa, todellisia luottokamppeita, jotka eivät enää päädykään noin vain kirppiksille pikakiertoon.


Kenkäkingi on myös palveleva virallinen Stetson-hattujen ja lakkien jälleenmyyjä. Lätsät, knallit, fedorat ja muut klassiset päähineet nyt liikkeestämme. Ja jos mieluista ei satu löytymään hyllystä, se tilataan totta kai, ilman ylimääräisiä kuluja, eikä ilman sovittamista tarvitse tehdä ostopäätöstä.


Tsekkaa legendaarisen brändin historia täältä 

NPS Shoes Ltd on pysynyt uskollisena perustajiensa ihanteille yli 130 vuoden ajan. Solovair-jalkineet tullaan aina ylpeydellä valmistamaan Englannissa. 

Goodyear Welted -rakenne, nahkainen sisäpohja.

Sekä leideille että herroille.

Solovaireista lisää täällä.