Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kenkäkingin Second Hand ei ole ainakaan ihan perinteinen kirpputori. 

Kenkäkingin käytetyn tavaran valikoima on aina uniikkia, huolella ja vaivoja säästämättä valikoitua, tarkastettua ja huollettua. Myytyjä tuotteita tullaan myös jatkossa huoltamaan normaalia edullisemmin Kenkäkingin käskyjen mukaisesti. Tämä lupaus on helppo antaa, koska Kenkäkingin suutari kokemuksensa perusteella uskoo, ettei niihin kovin paljoa korjattavaa edes tule. Toisin on esimerkiksi monessa marketin hyllyssä uutena myytävässä tuotteessa. 

Second Handin jatkuvasti elävä valikoima on laukku-, kenkä- ja takkipitoinen. Täällä laatu korvaa määrän. Suurella todennäköisyydellä saatat löytää täältä ainakin Boot Factoryn, Camel Bootsin, Sendran, Dr Martensin ja Marimekon hyväkuntoista kamaa. Myös yllätyksiä pyritään tarjoamaan. Suutari pitää itse rockista ja nahasta, joten ei varmaan mikään ihme jos se jossain määrin näkyy tarjonnassa. 

Kenkäkingi on myös palveleva virallinen Stetson-hattujen ja lakkien jälleenmyyjä. Lätsät, knallit, fedorat ja muut klassiset päähineet nyt liikkeestämme. Ja jos mieluista ei satu löytymään hyllystä, se tilataan totta kai, ilman ylimääräisiä kuluja, eikä ilman sovittamista tarvitse tehdä ostopäätöstä.


Tsekkaa legendaarisen brändin historia täältä 

NPS Shoes Ltd on pysynyt uskollisena perustajiensa ihanteille yli 130 vuoden ajan. Solovair-jalkineet tullaan aina ylpeydellä valmistamaan Englannissa. 

Goodyear Welted -rakenne, nahkainen sisäpohja.

Sekä leideille että herroille.

Solovaireista lisää täällä.


Ympäri puotia on myös ripoteltu astetta erikoisempia antiikki- ja vintagekuriositeetteja Tohtori M.K. Perkiökankaan alati laajenevasta ja vaihtuvasta kokoelmasta. Tohtori myy ja ostaa vanhoja erikoisuuksia - muinaisesineistä biologisiin näytteisiin, eläinten kalloista vapaamuurariesineistöön, tieteellisistä kojeista ihmishampaisiin, antiikkisateenvarjoista kaukomaiden kummallisuuksiin. Toki seassa on myös vanhoja kylttejä, peltipurkkeja sun muuta tavanomaisempaa.