KENKÄKINGIN KÄSKYT

1§ Kaikilla on oikeus kunnon laatuun. Sitä pitää olla saatavilla ystävälliseen hintaan.

2§ Kenkäkingillä on täysi luottamus kaikkien myymiensä tuotteiden laatuun, joten ne nauttivat erityistä suojelua.

3 § Se että tuote on käytetty ja usein sen näköinenkin, ei tarkoita huonoa laatua. Sen laatu on tullut jo testatuksi.
 
4§ Kaikki käytetyt myyntitavarat ovat Kenkäkingin hovisuutarin huolella valitsemia, tarkastamia ja huoltamia. Ne myydään siinä kunnossa kuin ne kaupantekohetkellä ovat, eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ei siksi, että niiden laatu olisi huonompi vaan koska se on yleinen tapa käytetyn tavaran ollessa kyseessä. Mutta vaikka oikeutta ei ole, se ei tarkoita ettei asioista voisi aina neuvotella.

5 § Kenkäkingi myöntää suureen osaan tuotteistaan ajan myötä mahdollisista tulevista suutaripalveluihin kuuluvista huoltotöistä jatkuvan hinnanalennuksen (-50 %). Tiettyihin kuluviin komponentteihin (kuten vetoketjut ja kenkien ulkopohjien pinnat) liittyvien töiden hinnanalennus on -25 %.

6§ Poikkeuksena ovat kaikki ne vauriot, jotka ovat aiheutuneet perustellusta syystä johtuneesta ja yksiselitteisesti toteen osoitetusta juhlinnasta. Tällöin korjaustyön hinnanalennus on aina 100 % .

7§ Kenkäkingi pyrkii tekemään korjaukset mahdollisuuksien mukaan aina niin, että tuote olisi niiden jäljiltä laadullisesti parempi kuin ennen. Jos jotain Kenkäkingiltä ostettua tuotetta ei kuitenkaan jostain syystä ole mahdollista enää järkevästi korjata, Kenkäkingi myöntää 15 %:n ostoalennuksen vaihtelevasta valikoimastaan löytyvästä mistä tahansa tuotteesta.

8§ Kenkäkingi ei ole maailman kaikkien tuotemerkkien erityisasiantuntija, mutta jos ostettu tuote osoittautuu todistettavasti piraatiksi, niin Kenkäkingi korvaa sen ostohinnan tuplana.

9§ Kaikki edellämainitut alennukset myönnetään ostetun tuotteen mukana tullutta dokumenttia vastaan.

10§ Nämä käskyt ovat voimassa niin kauan kuin Kenkäkingi toimii. Eli pitkään kuten myymänsä tavarat.