KORJAUKSET JA HUOLTO

Kenkäkingi korjaa ja huoltaa jalkineet, laukut ja monet muut tuotteet alkuperäisyyttä kunnioittaen, mutta aina mahdollisuuksien mukaan niin että työn jäljiltä tuote olisi vähintään korjatulta osin alkuperäistä luotettavampi ja laadukkaampi. Jos Kenkäkingin suutari katsoo, että haluttu korjaus ei olisi asiakkaan etujen mukainen, sitä ei tehdä.

Myös pienimuotoiset tekstiiliompelutyöt kuuluvat palveluvalikoimaan.

Tehdyllä työllä on aina takuu, jollei toisin ole asiakkaan kanssa sovittu (lähinnä "hätätilannetyöt").


TEROITUSPALVELU (VEITSET, SAKSET, KIRVEET, LUISTIMET)

Kenkäkingi käyttää teroituksissaan markkinoiden huippulaatua olevaa vesitahkoa taatakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tällä tavalla teroitettaessa aikaa menee jonkun verran enemmän kuin muilla tavoilla terää työstettäessä, mutta jälki on tarkkaa eikä terä kulu tarpeettomasti tai kuumene pilalle.

Luistimiin tehdään perusteroitus ilman muotoiluja lukuisien parien kokemuksella.


HINNASTO 

Löytyy täältä.

SUUTARIN OHEISTUOTTEET

Kenkäkingi on vain mielissään, jos ihmiset käyttävät itse hoitoaineita ja oheistuotteita säännöllisesti, koska se tarkoittaa suutarille helpompia korjaushommia. Lisäksi niiden avulla saat tavaroistasi enemmän irti.

Näiden tuotteiden valikoima on melkoisen laaja. Periaate on että mitä ei hyllystä löydy, se hankitaan. Tai vaikka tehdään.

Vaihtuvassa valikoimassa mm. Melvon (Collonil/Salamander), Wolyn, Kiwin ja Palcin hoitotuotteita, Taccon pohjallisia sekä Devisys-liukuesteitä.  

"Laatu on sitä, että asiat tehdään oikein silloinkin kun kukaan ei ole näkemässä."