SECOND HAND STORE

Kenkäkingin Second Hand ei ole ainakaan ihan perinteinen kirpputori.

Kenkäkingin käytetyn tavaran valikoima on aina uniikkia, huolella ja vaivoja säästämättä valikoitua, tarkastettua ja huollettua. Myytyjä tuotteita tullaan myös jatkossa huoltamaan normaalia edullisemmin Kenkäkingin käskyjen mukaisesti. Tämä lupaus on helppo antaa, koska Kenkäkingin suutari kokemuksensa perusteella uskoo, ettei niihin kovin paljoa korjattavaa edes tule. Toisin on esimerkiksi monessa marketin hyllyssä uutena myytävässä tuotteessa.

Taas kerran on nähtävä sen hintalapun taakse. Hinnoittelu ei voi olla Kenkäkingissä ihan ns. kirpputoritasoa, koska halvimmalla ei saa hyvää - edes perinteiseltä kirpputorilta. Tämän on Kenkäkingin hankintaosastokin todennut. Mutta hyvän ei tarvitse olla kuitenkaan kallista, eikä pelkästä merkistä pidä maksaa. Kenkäkingi on laadun ja loppujen lopuksi sitä kautta ja pitkässä juoksussa myös sinun lompakkosi puolella.

Second Handin jatkuvasti elävä valikoima on laukku-, kenkä- ja takkipitoinen. Täällä laatu korvaa määrän. Suurella todennäköisyydellä saatat löytää täältä ainakin Boot Factoryn, Camel Bootsin, Sendran, Dr Martensin ja Marimekon hyväkuntoista kamaa. Myös yllätyksiä pyritään tarjoamaan. Suutari pitää itse rockista ja nahasta, joten ei varmaan mikään ihme jos se jossain määrin näkyy tarjonnassa. Buutseja pyörii nurkissa varmaan aina, jihaa.

Instagrammista löytyy Kenkäkingin virtuaalinen näyteikkuna, jonne lisäämme säännöllisesti joitain yksittäisiä tuotteita. Huomioithan kuitenkin, että koska kyse on yleensä yksittäiskappaleista, emme voi taata tuotteiden saatavuutta. Teemme kuitenkin parhaamme pitääksemme gallerian ajan tasalla.