Crazy Days

Torstai 3.3.2016 klo 10:10 - Pete

Kun Crazy Day järjestettiin ekan kerran viime vuonna tyhjillään olevassa Anttilan kiinteistössä, arvoin ehtiikö juuri ovensa avannut Kenkäkingi mukaan. Hyvin ehti, sain kasattua kivan esillepanon ja kokemus oli varsinkin ihan uudelle liikkeelle hieno. Tapahtuma kantoi pitkälle vuotta ja liike sai kerralla tosi hyvin näkyvyyttä.

Ensi lauantaina tärähtää uudestaan, tällä kertaa "vallataan" tyhjillään oleva Petterin kiinteistö (Kauppakaari 10). Kenkäkingin kanssa karkeloihin osallistuu Sulokas (www.sulokas.com). Meidät löytää läheltä esiintymislavaa, jossa kuullaan rhythm & bluesia ja nähdään Kerava Designin muotinäytös, jossa myös Kingin second hand on osallisena. Illalla puolestaan on epäviralliset jatkot Panama Jackissa, joita Kenkäkingi myös osaltaan supportoi.

Tällaiset pop up -tapahtumat ovat piristäviä sekä yrityksille että yleisölle. On tekemisen meininki. Viime vuonna porukkaa oli kuin pipoa, eikä tämäkään kerta taida tehdä poikkeusta. Tervetuloa moikkaamaan ja tekemään vaikka laadukkaita ostoksia! Lisäksi kaikista messuilla jätetyistä suutarinhommista saa 10 %:n alennuksen. Vaikka tapahtumaan onkin hyvä varata käteistä, Kingin kojulla myös korttimaksut onnistuvat.

Crazy Day Pop Up -tapahtuma 5.3.2016 klo 10-16 Kauppakaari 10

Crazy Rock´n Pin-Up Show Panama Jackissa 5.3.2016 klo 16.30 alkaen

LISÄTIETOJA:

Crazy Dayn tapahtumasivut: http://www.crazyday.fi

Crazy Day Facebookissa: https://m.facebook.com/crazydaykerava/

Crazy Rock´n Pin-Up Show Panama Jackissa: https://www.facebook.com/events/554203164745337/

sulokas_mainos.jpg

FB_IMG_1455863620076.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kenkäkingi, Sulokas, Crazy Day

Koska sydän sanoi niin

Lauantai 13.2.2016 klo 8:03 - Pete

Kenkäkingi täyttää vuoden, aika on mennyt ihan älyttömän nopeasti. Oli kieltämättä aika kovaa uhkapeliä jättää turvallinen palkkatyö ja avata ihan uusi liike Keravalle, radan muka väärälle puolelle ja tilaan jossa ei ollut ennen mitään liikettä, edes minkään alan. Mainosbudjetinkin oltua ihan olematon, puskaradio sekä some ovat olleet ihan oleelliset siihen että kuitenkin on näkynyt pientä toivoa tässä yrityksen alkutaipaleella, jota leikkisästi kuolemanlaaksoksikin kutsuvat. Facebookissa meni juuri rikki 800 tykkääjää, erityisen ylpeä olen siitä että kaikki ovat tulleet niin sanotusti luontaisesti ilman maksettua sponsorointia tai näitä aika yleisiä ”tykkää ja jaa” -kampanjoita palkintoineen. Kuten myynnissä olevan kaman, olen tahtonut Kenkäkingin viestinnänkin olevan aitoa.

Olen saanut hämmentävän paljon positiivista palautetta. Erityisen lämmittävää on ollut muutaman ulkomailta (ainakin Ranskasta, Saksasta ja Ruotsista) jostain syystä Keravalla pyörähtäneen asiakkaan aidon oloinen ihastus pieneen putiikkiin. Luulisi, että isossa maailmassa olisi nähty vaikka mitä. Olen saanut myös paljon anteeksi. Palvelun ja ennen kaikkea sen nopeuden pitää parantua, töitä on koko ajan ollut paljon yhden käsiparin pyöritettäväksi. Jos haluaa konkreettisesti kokea, mitä tarkoittaa sanonta ”aika on rahaa”, suosittelen lämpimästi ryhtymistä käsityöläispalveluyrittäjäksi. Myymäläpuolen ansiosta liike selvästikin työllistäisi 2, mutta tällä hetkellä elättää sellaiset 0,7 henkilöä. Yritän saada näitä lukuja lähemmäksi toisiaan ja ainakin haaveilen niiden molempien kasvattamisesta. Toisaalta haluan liikkeen pysyvän sellasena kuin se on: ihan pienenä saarena hypermarkettien meressä, turvapaikkana oravanpyörästä. Silti joitain säätöjä on varmastikin luvassa toisen vuoden aikana, nälkä tuppaa kasvamaan syödessä.

Kokemuksena tämä on ollut ihan mieletön. Ensimmäisen oman firman ansiosta olen tutustunut moniin uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. On ollut hienoa olla mukana Sampola TAKOO!:n perustamisessa. Jos et tiedä vielä mikä se on, katso http://tinyurl.com/zjggwzu. Lisäksi olen käynyt puhumassa nuorisolle yrittäjyydestä tällä huikealla kokemuksellani ja eläkeläisille esittelemässä tuotteita. Vaikka liike sijaitseekin katutason alapuolella, se on mahtava näköalapaikka tähän kaupunkiin, sen asukkaisiin ja tarinoihin.

Liike on kuitenkin vuoden aikana kehittynyt ja oppinut jo konttaamaan. Ehkä kahden vuoden iässä jo kävellään... Ainakin olen saanut voideltua edes muutamalla europisaralla Suomen talouden ruostuneita rattaita, pieneltä osalta jaettua sitä työtä eteenpäin. En pysty nyt kaiken kasautuneen hässäkän ohessa juhlistamaan tätä postausta kummemmin syntymäpäivää, mutta sovitaanko että tulevassa Crazy Day -tapahtumassa 5.3. itse messuilla että iltapippaloissa Panama Jackissa Kenkäkingi tulee olemaan esillä. Lämmin kiitos kaikille asiakkaille kuluneesta ensimmäisestä vuodesta!

2 kommenttia . Avainsanat: Kenkäkingi, yritys, Facebook, Sampola TAKOO!