Crazy Days

Torstai 3.3.2016 klo 10:10 - Pete


Kun Crazy Day järjestettiin ekan kerran viime vuonna tyhjillään olevassa Anttilan kiinteistössä, arvoin ehtiikö juuri ovensa avannut Kenkäkingi mukaan. Hyvin ehti, sain kasattua kivan esillepanon ja kokemus oli varsinkin ihan uudelle liikkeelle hieno. Tapahtuma kantoi pitkälle vuotta ja liike sai kerralla tosi hyvin näkyvyyttä.

Ensi lauantaina tärähtää uudestaan, tällä kertaa "vallataan" tyhjillään oleva Petterin kiinteistö (Kauppakaari 10). Kenkäkingin kanssa karkeloihin osallistuu Sulokas (www.sulokas.com). Meidät löytää läheltä esiintymislavaa, jossa kuullaan rhythm & bluesia ja nähdään Kerava Designin muotinäytös, jossa myös Kingin second hand on osallisena. Illalla puolestaan on epäviralliset jatkot Panama Jackissa, joita Kenkäkingi myös osaltaan supportoi.

Tällaiset pop up -tapahtumat ovat piristäviä sekä yrityksille että yleisölle. On tekemisen meininki. Viime vuonna porukkaa oli kuin pipoa, eikä tämäkään kerta taida tehdä poikkeusta. Tervetuloa moikkaamaan ja tekemään vaikka laadukkaita ostoksia! Lisäksi kaikista messuilla jätetyistä suutarinhommista saa 10 %:n alennuksen. Vaikka tapahtumaan onkin hyvä varata käteistä, Kingin kojulla myös korttimaksut onnistuvat.

Crazy Day Pop Up -tapahtuma 5.3.2016 klo 10-16 Kauppakaari 10

Crazy Rock´n Pin-Up Show Panama Jackissa 5.3.2016 klo 16.30 alkaen

LISÄTIETOJA:

Crazy Dayn tapahtumasivut: http://www.crazyday.fi

Crazy Day Facebookissa: https://m.facebook.com/crazydaykerava/

Crazy Rock´n Pin-Up Show Panama Jackissa: https://www.facebook.com/events/554203164745337/

sulokas_mainos.jpg

FB_IMG_1455863620076.jpg

Avainsanat: Kenkäkingi, Sulokas, Crazy Day


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini